All Day and All Night! What the F*ck!

Love You..!

Heej!

Idag är det ett önskat inlägg, gissa från vem?! Jo Astrid, ja det är du Astrid ;)

Ja vad ska man skriva? Har haft prov idag i So - Industriella Revolutionen och det gick väll ganska bra får jag väll säga :)

Har massa tills imorgon men vem orkar träna? Har ju Engelska Redovisning, Spanskan och HK.. Hmm..!" Får nog ta och träna ändå!

Ska ha Fysik prov på Fredag och Biologi prov på Tisdag! Usch.. Alla puschar på innan lovet bara för att vara taskiga.. :(

Sedan ska jag shoppa på Fredag, Caroline ska iaf hänga med sedan vet jag inte! ^^) Någon goding som vill hänga med?

Haha!..


Och som vanligt regnar det ute nu när det är hösst!






OBS! Skriver bara av mig nu..

Är sjukt trött på vissa folk nu! Man måste tänka sig för innan man gör något, i början kan det visst vara svårt men om det pågår under en längre tid kan man inte inse att det inte kommer något vart då? Och att erkänna till sig själv att man också har gjort fel, kunnat göra på annat sätt. Och att det bara inte är den andre personens fel?
Blir sjukt trött och irreterad på sånt, ibland kan folk vara tröga och rent ut sagt dumma"! Har inte någon vett? Vad går man liksom och tror om andra, främst sina vänner?!
Finns det ingen man kan lita på längre eller tror alla illa om varandra bakom ryggen eller?!!! Guud!

Och kan inte förstår vissa inte att man kan skada varandras känslor och rykte genom att sprda egna rykten, och prata skit bakom andras ryggar?! Vissa personer kan gå över gränsen, nämner inga namn men de flesta vet nog vem jag menar! Att den personen gör allt för att förstöra för den andra är bara grymt, och att bara våga bakom "datan" och inte öga mot öga!

Vissa kanske vet vad jag menar genom detta!