Hej!

Kommit hem för ca. 30minuter sedan, sista lektionen var EV (elevensval) och då hade jag bild :) Kul.. Vi håller på med schabloner?.. Tror jag att det hette, iallafall street art kanske?
Kollar lite bloggar och så just nu, fördröjer tiden lite.. Imorgon har vi Orientering! Gud.. Jag hatar det!
Men men, måste man så måste man.. Vill jag ha bra betyg när jag går ut skolan..! ;) * blink*

Har typ bloggtorka! Vet inte vad jag ska skirva om.. Kanske blir mer när vi flyttat, kommer att få massor att berätta om då! Just det.. Lite Info om de..!
Vi ska ju flytta till en 4:a den 1 november..! Den kommer vara lite mindre än denna men eget rum betyder allt just nu! På lördag är det exakt 1 månad kvar tills vi ska flytta, på tal om lördag då fyller ju lill-gubben 11år!
Mamma hör köpt pressent, åt mig, som jag kan ge honom! Eftersom att han inte läser min blogg så kan jag ju skriva vad det är, en skinnjacka..! Han är ju så avundsjuk på mig för att jag ska få skinnjacka utav pappa och redan fått en Baseball jacka/kofta..! Psst..! Mamma har köpt en Baseball jacka till Anton..!

Aja kommer inte på något mer nu.. Sees!

mms_img24644 (MMS)

Mobilblogg! F*n asså! Hatar när detta händer, för ni ser väll på bilden vad som är fel? :O får lätt uppsvulna ögon och jag råkar klia i dem... usch.. I Hate This.. Fuck! Byye.. :*

God Morgon på er!

Själv vaknade jag för ca. 1 timme sedan, kollade på film med Anton. Nu har jag huvudvärk utav den ungen x)
Idag ska vi hitta på något med Pappa, vet inte vad men något kul förhoppningsvis! Imorgon ska jag, Sanna och Carro till torp för att se Ulrik Munther sjunga!
Ska bli kul! Funderar också på att åka dit när Aliu Crash kommer (stavning?)


Men ni får ha det så bra, orkar inte blogga mer pga. Huvudvärken! Orkar inte tänka!

mms_img24643 (MMS)

Mobilblogg! Hej! Är påväg till Gbg nu! :D har nervösa fjärillar i magen, detta ska ju bli grymt kul! Sitter bredvid Sanna längst bak i bussen, snetvänster sitter Emmy och Carro! Snethöger sitter Hanna! Hör av mig senare! Ciao! ;)

mms_img24642 (MMS)

Mobilblogg! Ikväll blir det bara mys! Men imorgon är det ledigdag! Men då blir det bokmässan i Gbg! Guud vad kul :) Bussen går däremot 08.35 imorgon så får gå upp som vanligt! Sees..!

Mobilblogg blir det! Komm hem sent från skolan idag så jag får blogga via mobilen! Och är helt förkrossad! Tänker inte nämna vad som hänt här men ;) Ha det bra!

God Morgon Allihopa!

Nu gör jag mig redo inför skolan ;) Längsta dagen i veckan.. Slutar 15.45!
Buuh! Hatar ärligt skolan! Just nu är det svårt att se vilket väder det kommer att bli senare på dagen?! Vad tror ni?

 V.S 


Nu ska jag inte sitta här och blogga mera! Ses senare ^-^
Hej!

Nu har jag bestämmt mig för att starta upp bloggen igen! Det först "riktiga" blogginlägget kommer imorgon! Och som ni ser så har jag fått en ny blogg design! Så himla sööt! :D
Tack för hjälpen Frida!