Har fått en utmaning och så här lyder den:

Här är en 30-dagarsutmaning som går ut på att du lägger ut en bild varje dag. Det kan vara både nya och gamla bilder och du kan fota de nya med allt från din mobiltelefon till en systemkamera, du bestämmer! Det ska helst vara bilder som du själv tagit för att det ska bli så roligt som möjligt. Du får tolka dagarnas olika motiv precis som du själv vill.

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Börjar imorgon ;)



Iallafall just nu sitter jag och passar Meja medans mamma duschar, ska själv hoppa in och duscha sedan och ut med Trixie!
Jo och den 27:e maj ska vi upp till Karlskoga :D Så får ta ledigt på Fredagen och skippa jobbet under helgen ;) Vi har fått boka en 4:a där så jag får eget rum :) Det skulle jag alltid vilja ha egentligen! Ska se till att få ett stort rum! Haha.. Men kommer att ha lite dåligt blogg-update där men kanske hinner blogga lite hos mormor :)

Ska bli underbart kul att träffa delar utav släkten! Kanske ska upp till Köping med!

Här kommer lite bilder på allt som jag köpt under min 3 dagars rad Shopping:




En mjukiskofta för 25kr på H&M



Två berlocker 39kr/st på Ur&Penn



Volym-hårspray för 45kr på Konsum ;)



Super snygga tights för 15kr på H&M



Tightsen har jätte fint mönster!



En topp för 50kr på Kappahl



En söt liten kläning för ca. 37kr på H&M



Benvärmare för 5kr på H&M



En topp för 25kr på H&M



Ett par klackskor för 25kr på H&M 



En kofta för ca. 37kr på H&M



Två hår band för 10kr/st på Glitter



Mjukistofflor för 25kr på Kappahl



Två knästrumpor 15kr tillsammans på H&M


Det var allt jag köpt! Men köpte även hungodis till Trixie, nya foppa och massa godis!

Köpte det mesta från H&M efter som att 25% av allt man köper skänks till AIDS... Det är super bra!



En massa kändisar har varit med både på reklamer och på afficher för att stödja deras "Fashion against Aids" stödkampanj! Me like... :D

Så jag ska köpa massa kläder därifrån för att visa att jag bryr mig och stödjer "Fashion against Aids"


Ha en fortsatt trevlig dag! Kram..
Kom nyss hem från Torp, har varit där med Marie :) Vairt jätte mycket Rea så jag fick med mig ganska mycket hem ;) Egentligen skulle Mamma och Meja också följa med, men det blev som det blev! Har haft jätte kul på Torp med Marie iallafall och det ska vi göra om fler gånger! :D Har inga pengar kvar! Bara 100kr men dem är Johans :/ Hm.. Jaja får lönen snart så det går ju bra!

Lägger upp bilder imorgon!

Detta har jag köpt:

~ 2 Berlocker - 39kr/st - Ur och Penn
~ T-shirt - 50kr - Lindex
~ Benvärmare - 5kr - H&M
~ Munkjacka - 25kr - H&M
~ Kläning - ca. 37kr - H&M

Och en massa mer!

Men nu måste jag packa och gå iväg till pappa!! 
Jaa det är sant!
Här är det faktiskt sommar, vädret är underbart! Det är varmt och solen skiner! Har knä-tights och klänning på mig idag ;) Idag ska jag städa lite sedan ska jag vara med Evelina och Emilia.. Det ska bli kul :)
Skriver senare!

Puss!...

Slapp gå till skolan idag..För idag är det Lov :D Känns underbart skönt :)
Idag har jag mest varit ut med Evelina och Emilia, det var trevligt :) Gick och köpte glass med och det var så gott! Och vädret är inte att tala om, helt underbart! Lite blåsigt ibland kanske ,men annars var det bara sommarväder! Vill ha fler sånna hära dagar :) Ska göra något med dem igen imorgon och kanske till och med sova över!? Haha... 
Har inte så mkt mer att berätta!? Eller Joo.. Ska till Torp på Torsdag med Mamma, Marie och eventuellt Maria :) Har 200kr kvar så dem kan jag iallafall köpa för, får se om mamma betalar något :)
Läntar tills dess!

Men nu får ni ha det bra!

OBS! Ni kanske får upp några bilder imorgon så ha ett öga på bloggen, eller två!!
Äntligen Fredan!! Igen... Så skönt med 11 dagars lov! Eller jag 10 dagars lov för den 11 dagen är en fristudie dag :/
Kom hem från skolan för ca. 1 timme sedan och har inte mycket på gång just nu! Ska till pappa senare och så ska jag lämna cykeln + ridgrejer till Carro.. Phu!.. Imorgon ska jag jobba och längtar verkligen tills det! Jobbar på Söndag med :)
Kanske ska sova över hos Carro i helgen med för det blir enklare att åka till jobbet och komma iväg snabbare...

Nee nu ska jag sätta mig och kolla på TV!

Hörrrsss!..
Äntligen kväll och nu är det bara en dag kvar sedan är det 11 dagar ledigt :D Känns super skönt!
Idag har det inte hänt så mycket, har ju varit i skolan och vi skulle ju på IT-möte.. Men det var en IT-mässa tydligen?! Jaja, fick lära mig lite men det var inget vidare kul.
Nyss låsats-shoppat på både Nelly och Bubbleroom.. :) De har så himla fina nya sommar/vår kollektioner :) Som jag bara älskar!

Nu
ska jag göra mig iordning för sängen! Imorgon ska jag över med alla stall grejer och cyklarna till Carro så att jag slipper gå hem till mamma på helgen.. :)

Nu
ska jag sova! Natti Natti..
Nu är det Onsdag igen som många andra dagar! Sitter och lyssnar på musik och samlar mina tankar lite ;) Har inte gjort något speciellt idag.. Gått i skolan som vanligt och så..
Imorgon ska jag på IT-möte med klassen.. Och då undrar man.. Hmm.. Vad är detta för något jo, det handlar typ om datorer och så.. Kanske kan lära mig något?
Ska iallafall packa ner anteckningsblock kan vara kul att sitta och pyssla med om det blir boring, eller kanske anteckna lite bara för skojs skull?!
Längtar enormt mycket till helgen då jag ska jobba igen, Lördag och Söndag. Ska strax sova och det ska bli skönt för ögonen kliar och så ska jag upp tidigt som vanligt imorgon!



Jo förresten har blivit medlem på Bubbleroom.se där man både får reklam/sponsor till sin blogg och kan känna pengar på sin blogg! Smart va!?

Så besök bloggen ofta och kommentera!

        

Jag är med och tävlar hos Epicfaiil ihen och där kan man vinna en valfri sak från Shock :)


Jag skulle vilja ha detta ur söta halsband! Jag är bara så förtjust i det!

Är totalt förälskad i det!

_____________________________________________________________________________________________


Iallafall idag så blev det inget jobb, carro var inte frisk ännu och så skulle Johans familj komma :) Fick tidigt påskägg utav dem med massa godis i och 100kr.. :) Alltid bra att ha!
Heeejaa!

Äntligen Fredag!! åhh gud så härligt! Bara slappa och idag är det super fint väder, fast aa det blåser liten.. Men är lite ledsen :( Nu har min pollenallergi börjat igen o de är inte kul! Hoppas den går över fort.. :) Idag har lilla jag vart i skolan fast allt var typ nere.. kände mig så himla sjuk.. :( Hade jätte långa raster mot vad vi brukade ha och slutade jätte tidigt på typ alla lektioner idag! Det gillar jag! :)

Nå.. Hela helgen är typ boikad :3 Ska jobba lördag + söndag morgon, pappas familj ksk kommer på lördag och Johans familj kommer på Söndag! Och det passar ju prefekt att jag är lite halv förkyld och allergin är igång! Men får hålla ut och göra mitt jobb som sagt..

Ska slappa hela kvällen frammåt, har lust att gå ut men inte lust att få ännu värre allergi, har ju inga mediciner ännu :/

Ses tills vidare!

Nu ska jag egentligen plugga.. Men det gör jag snart :/ Längtar så mkt till helgen och vissa kan gissa varför :) Nja har inte hänt så mycket i veckan.. Förutom att jag har gått till skolan men det är inge nytt.. Ne nu ska jag nog plugga!! ;)

___________________________________________________________________________________

Jag är med och tävlar hos Epicfaiil där man kan vinna en valfri sko från scorett.. För mer information klicka på -> Epicfaiil  ;)





Skon jag skulle vilja ha är -> http://scorett.se/Woman/Street/1081032



Då börjar jobb livet.. ;) Har pratat lite "jobb" med Kathleen, ska vara där varje helg.. Lördag o Söndag, så ska vi få ett bestämt pris för det varje gång :) Blir enkelt, mocka, fodring och sopa. Hon behöver ju hjälp nu när Italienaren har kommit dit, han är jätte skicklig med hästarna :) Detta ska bli kul kommer typ tjäna pengar varje vecka från och med nu.. Ska bara fixa lite mer med detta, ska hitta en svart munkjacka.. Hmm.. Kanske finns någon i skåpet?! Får kolla imorgon.. Ja men som det märks har jag varit i stallet idag med Carro.. Alltid lika kul och så kommer jag få bra kondis för gissa vad, vi cyklar dit :) Puhh.. Men får gå upp tidigare nästa helg för annars kommer vi dit så sent..

I helgen har jag inte gjort så mycket, i Lördags kom Jessica med hennes kille Ponjan.. Eller nu hur det stavas.. :) Alltid lika trevligt att träffa Jessica, men hon kommer att bo kvar i Gbg och inte flytta till Stockholm..

Ne nu ska jag kolla lite mer rundor här sedan ska jag gå och sova! Är super trött...

Kom hem från skolan för ca. 2 timmar sedan kanske. Ätit lite pizza och kollat på Tv.. En helt vanlig dag för mig.. Ska städa lite senare för Jessica kommer imorgon :)
Och så ska jag till pappa ikväll, men ska hem till mamma igen typ vid 11 tiden :) Har inte så mycket mer att säga, kommer kanske blogga lite i helgen från mobilen!

Jo, jag har fått en ny mobil, Xperia X10 mini pro :) Alla säger att det är jätte dåligt men jag tycker att den är ganska bra och att den funkar :) Har decorarat med lite diamanter på baksidan så att det inte såg så tråkigt ut ;) Och det bästa just nu med den är att den är fri surf :) Det betyder att bloggandet blir mer :)

Om jag inte bloggar i helgen så bloggar jag på måndag! Lovar ;)

Annars
ha en bra helg och ät inte för mycket godis :D