Heej!

Litet tag sedan jag skrev men har lov så kan skylla på det (eller??) Aja iallafall, de fyra senaste dagarna har jag hängt med Lina! :D Vi har haft jätte mysigt, käkat massa gott osv.
Och imorgon så ska jag till Tandläkaren! :( Hatar det.. ska borra i min tand! Hoppas också att de inte drar ut min lösa tand som sitter lite fel! :(
Och efter skolan på måndag ska vi fixa visum osv.! Och på tisdag så ska jag ta spruta efter skolan (!!) eller ja, vaxination snarare...:( Hemsk vecka för skolan börjar med, Lina och Milla ska till sin pappa och jag kommer ha det tråkigt med mina läxor, finns mycket som behöver göras!
Sedan ska jag även fixa en annan lite graij! Puhh.. Känns som om jag kommer ha fullt upp hela veckan!

Får väl se om jag hinner blogga då, men Sees!


Heej!

Jao, idag fick jag inte så mycket gjort utan jag slappade mest hela dan ;) Just nu pratar jag skype med Carro och någon David.. eller ja... Carro har ju lämnat mig för stunden och David sitter och pratar om någon banankontakt och att banan är äckligt! :S Men nu kom hon fram.... :D

Seees!

Heej!

Ka, vaknade runt 9 tiden idag.. Satt lite vid datan och så! ;) Nu ska jag äta frukost och sedan bege mig in i duschen för att duscha! :D Smart va..?

Iallafall, idag har jag inga planer, får se om det blir några senare? Iallafall imorgon tror jag att jag ska hänga med familjen ut till Överby och på Torsdag så ska jag träffa kompisar! :) Och på Fredag ska jag träffa pappa en snabbis för att fixa lite grejjor ;)

Får se om det händer något mer? :O Ha det gött så länge!


Ur "Arkivet" ;)
Heej! :D

Ja, hela helgen var jag ju hos pappa! Vi gjorde faktikt inte så mycket pågrund av det dåliga vädret! ;) Men så idag gick jag ner med familj till Stan och gick runt o kollade lite! :) Köpte ett par Uggs, kostade vanligtvis 599:- men nu kostade de bara 179:- så dem köpte jag i färgen mörk bruna, höga! ;)
Sedan köpte jag röd hårfärg! :D Ska bli spännande att pröva på, men vet ej när jag ska färga det, förmodligen imorgon eller så.. ;)
Hämtade även ut mitt pass idag, fyfy... :(

Aja ha det braa! :D

Bjuder på några bild som jag redigerat lite ;)


Vackra bebisen Buddah!

Lite Egoishh!



Patrik, Alexander, Olle, Niklas, Martin och Jimmy! (alla i ordning efter bilden)
Mina älskade Rackartygarna! :D Lövv... !
Heej! :D

Ja idag så var det ju sista fredagen innan vi skulle få sportlov! ;) Ledig en hel vecka kommer bli sjukt skönt! Iallafall, idag har det bara vart skola för min del! Ska skriva min läxa på skolbloggen senare och efter det ska jag till pappa! Men just nu sitter jag och kollar på en sjukt bra TV-serie som heter Elsas Värld! :)

Ha det gött!

Haha, här är allt jag fick från Torp! Tuggar tuggummi under videon om ni undrar ;)

Heej!

I helgen har ju Carro vart här och sovit över, vi hade ju jätte mysigt! Kollade på massa film om mobbning osv. så vi grät lite ;) Haha.. Ne men det var ganska hemska men väldigt trovärdiga filmer!

Det blev typ ingen video eller nått sånt :( Carro och jag "pallade" inte att göra det...

Idag har i haft en liten PhotoShot! ;) Bilder kommer upp senare ikväll!



Heej!

Väntar på att Carro ska komma förbi, hon ska ju sova över ikväll! Så då kommer en video uppp! :D Hahah....

Men har inte så mycket mer tid eller saker att blogga om ;) Ska också fixa video med sakerna jag köpte på torp!

Men jag ville bara tipsa om lite Dubstep! Love FOREVER! :D

Heej!

Jag ska alldeles strax gå och borsta tänderna och sedan gå iväg till skolan för att ha gympa! ;) Inte å mycket mer än skola idag, fast efter kolan ska jag ut till Torp med Mamma och Maria! ;)


Nu ska jag testa en liten grej här om det fungerar :)

Iallafall om det funkar (som jag hoppas) så är detta en Awesome låt! :D

Opps länken blev lite stor! Men hinner inte ändra! Sees!
Vill ha denna coola outfit från H&M! :D Plus lite annat då som jag har hemma till ;)


Skit fin topp för 99:-

Jeans som jag vill ha/ ska köpa! Bara 99:-

Skitfin kuvertväska för bara 149:-

Heej!

Har precis ätit köttfärsås med spagetti ;) Och nu sitter jag o chattar med Elin <3 :D Haha, inte hänt mycket idag förutom skolan då ;)
Tänkte visa lite bilder jag redigerat, på picnik! Allt är ju gratis där nu för att sidan ska läggas ner, tråkigt nog! :(


Fina Isabelle! :D

Och såklart den fina Elin! :D

Och min Älskling! <3 :D

Och min vackra Caroline... <3 :D


Ha det bra!
Heej! Och Godmorgon!

Skolan nästa stopp! ;)



Today's Outfit!
Heej!

Idag efter att jag kom hem från skolan chillade jag en liten stund ;) Åt sedan mat och dagens mat var Kycklinggryta med ris! Mumma... :) Och efter det åkte vi ner till polisstationen och fixade pass ;) Träffade även Emmy där nere som skulle hämta ut sitt pass, och man kan ju säga såhär att Emmys foto blev så mycket finare än mitt! xD
Aja efter det drog Johan och jag o hämtade min byrå som jag väntat på ett tag! Och nu står det färdigt möblerat här inne (nästan)

Men nu ska jag typ sova så ha det gött ;)


VISST SER JAG INTE ALLS ÖVERTRÖTT UT?! :D
Heej! :D

Eftersom jag har lite beslutsångest vilken bloggportal jag ska ta... Valet står mellan Blogg.se och Bloggplatsen.se
Men just därför vill jag inte direkt "bosätta" mig på någon av bloggarna, utan jag avvaktar  ;)

Men tänkte visa dagen Wantiees från Ikea... Haha ;) Nej men jag planerar att åka (kanske) till Ikea nästa gång jag får pengar och köpa med mig lite till rummet hem! Fast, bara några då eftersom att jag ska kunna få hem dem och kunna ha råd med ;) Men jag får väl peppa på mamma och Johan att vi ska ner dit? :D

Iallafall dessa grejorna vill jag ha/ska köpa! (Ville ha å mkt mer än detta btw)


Liten förvaringsbyrå vill jag ha... För skor och väskor ;)

Och förvaringslådor...

Klädställning vill jag nog mest ha... :D

Helt basic förvaringslådor vill jag också ha.. eller jag ska köpa!

Större förvaringslåda med fack i vill jag med ha!

Minispeglar att dekorera med, eller ja... De är ganska stora 20x20cm

Och denna vackra kroppsspegel! :D Ni kanske inte ser men det är typ lite mönster nere på den (en gren som sträcker sig ut med lite blommor och fjärilar)




Allt för lilla mig idag ;) Hoppas att ni alla har det toppen!

Heej!

Jaaoo, idag har det inte hänt så mycket! Hela helgen har jag varit hos pappa, bara slappat och så ;) Vi har inte kunnat hitta på så mycket som vi brukar! Eftersom att det är så extremt kallt ute nu :(

Och så tänkte jag även berätta om en liten framtidsplan.. :D Om en stund, inget datum ännu, men då ska vi iallafall åka upp en helg till Karlskoga! Och pappa har lovat mig att fixa Anton's gamla minicross så att jag kan ha lite kul med den där uppe :D Haha.. fyfan vad jag längtar tills det! Taggad som *********** :D

Inte så mycket mer att blogga om, imorgon blir det skola och efter det kanske jag ska till polisen?! :O Haha.. Ne men ska fixa iordning mitt pass... Berättar doch ännu inte varför för det är ännu inte helt 100% bestämmt... ;)

Sees!