Haloj!

Nu ska vi kolla på Narnia 3 och käka chips och choklad! Mums..! Ska bli spännande har inte änns sett 2:an ännu så.. Men hoppas att den är bra!

See you!
Hej!

Hela dagen fram tills nu har det varit ganska soligt! Fast för en liten stund sedan så spö regnade det, inte alls kul.. Det kommer regna hela Juli säger dem.. Usch!
Och gissa vad jag ska göra på Tisdag!? Det blir hemligt fram tills på Måndag! Även fast de flesta redan vet!
Men nu ska jag få i mig lite käk.. Sedan ska Jag, Lina och Milla hitta på något!

Hejsvejs Svensson!

  VS ??
Hej!

Har vart den härligaste dagen på sommarlovet idag! Så varm och skönt.. Vart men Millan idag, vi tog en cykeltur sedan hade vi picnick ute på Kasen, sedan cyklade vi hem och tittade på film.. Senare kom Lina och vi var ute och cykla i den underbart varma solen! Myys!
Hoppas det blir samma väder hela lovet framöver..

Haft en underbar dag iallafall! Varit lite förkyld och så men mått mycket bättre! På alla vis!

Nu ska jag kolla buss och tåg mm..

Sees!
Hej!

Idag är det Tisdag, som vilken annan Tisdag.. Har en skrikande Meja bakom mig som är hungrig men vad ska man göra om maten inte är klar?! Hon får allt vänta, det är det ända att göra!
Det är jätte härligt väder ute idag! Ca. 22 grader ute just nu, Anton är iväg och badar på landbadet och själv är jag hemma och väntar på att få bli friskare!
Senare idag ska jag kanske sola lite, städa? Nja.. Kanske får se ;)

Idag har jag på mig klänning :) Underbart att kunna ha det utan att frysa..

Heerrå!

TIPS!

P
sst! Vill du få fler besökare på din blogg? Besök då http://www.bloggriket.se/ och anmäl din blogg där!
Heej!

Idag känner jag mig lite kryare.. Men hostar och är snuvig fortfarande, men känner mig piggare och har mer matlust! Idag har jag ätit en stor portion Makaroner och Köttbullar + några poomes.. :) Alltid lika gott, hoppas bara att mamma gör Ris, Kyckling och Currysås imorgon till middag..
Idag har jag varit inne för det mesta, träffat Caroline en liten stund men annars bara vilat. Blev inte på kläd förrens vid 2-tiden idag.. Haha.. Snacka om att vara slö ;)

Imorgon ska jag vila ännu mer för att förhoppningsvis vara frisk på Onsdag ;)

Heejsvejs!

Heej!

Har varit hos pappa hela helgen och varit inomhus hela helgen.. Gissa varför?
Det värsta som finns på sommarlovet är att bli sjuk.. Kunde inte jobba i helgen.. Och tror inte att jag kommer att orka jobba några helger framöver.. Ska nog säga till Kathleen att jag inte kan komma på några helger framöver.. Har haft hög feber men den är nog ganska borta nu, fast är riktigt snuvig och hostig.. Har inte ätit mycket i helgen, ingen matlust.. Om man ska säga på ett ungefär hur mycket jag ätit, hela Lördag + fm Söndag, har jag ätit lite mindre än en halv vanlig pizza.. Inte bra! Men allt känns så tjockt och matigt och det går inte att svälja! Men åt lite glass och flingor förut.. Och en kopp varm choklad ;)
Hoppas att jag blir frisk innan Onsdag iallafall, för jag vill hänga med Marie till Hunddagiset.. Sedan nästa vecka ska jag förhoppningsvis åka upp till Mormor :) Längtar..

Nu ska jag ta och kolla på film och sedan sova!

Ha en bra kväll.. Natti
Glad Midsommar allihopa! Själv ska jag inte fira sådär speciellt bara äta maten ;) Sedan är jag även förkyld.. ;(

Men nu är det så att jag har designat en egen klänning! Och jag vill att ni ska rösta på den! :)

Mina designade klänning på NELLY.COM


Gå in och rösta på den! ;)

Heej!

Idag fick jag mitt bankkort! Yeyy! Var hos Swedbank i tisdags och fick det idag.. :) Tog bara två dagar, snacka om bra service.. ;) Jag valde att ha Maestro WWF, det kostar 100kr per år och 25kr av  betalningen går till WWF.. Men första året bjuder banken på :) Sedan varje gång man väljer att betala med kortet ger banken 25öre till WWF! Toppen bra!
Sedan är det WWFs loggo på kortet och en fin tiger som bakgrundsbild! Detta gillar jag ;)

Iallafall så ska jag inte till pappa idag utan imorgon, för jag vill hinna äta midsommar lunch :) Och nu ska jag kolla färdigt på hedeliga gammla trolltider ;) Haha.. "Bergatrollet har vaknat!"
Sen så ska jag ta en glass..

Och gissa vad nu kan jag hålla bättre blogg update! För nu kan jag skicka sms eller mms till bloggen som kommer upp som ett inlägg! = Gilla!

Sees...

Nu är det så att jag är med i en ny tävling hos Epicfaiil... :) <- LÄNK!

Och jag skulle vlja vinna detta underbart söta halsbandet, därför att det kan visa vem jag är! Alltså en sockernarkoman! Haha..





Nå..! Idag har jag inte gjort så jätte mycket! Det blev inget Hunddagis idag för Marie, som jag skulle åka med, kände sig inte kry.. Starx ska jag äta mammas goda Lasange (stavning?)
Imorgon kanske jag ska till Pappa Jag vet faktiskt inte riktigt! Och på midsommar inget speciellt!

Ni får ha det så bra!
Heej Heej!

Jag funderar på att göra egen header, men jag är inte så bra på det.. Sedan har jag inte måtten heller.. Skulle behöva hjälp med det.. Hmm.. Om någon kan hjälpa mejla mig då :) Har ju tagit lite fina nya bilder till headern som jag har "uppe i mitt huvud".. Hahah.. :)
Iallafall, imogon ska jag upp tidigt för då ska jag hänga med Marie till Hunddagiset igen! Yehy! Men måste fixa mat att ta med osv. Ska kolla upp det strax.. ;)

Vill få mer besökare och ny design + header... Måste ha bättre update men det blir kanske bättre om jag får en bärbar dator :) Skulle ju eventuellt få en äldre av Jessica :)
Och om jag fixar till bloggen och så skulle jag vilja anmäla mig till Blog Awards 2011 :) Eller nästa år.. 2012
Men då måste allt komma upp en nivå högre!

Får nog vänta med det tills nästa år.. Fast vem vet.. Blog Awards 2011 är ju i höst, så man kanske hinner?... eller inte... ;)


Nu ska jag kolla om jag har foodish tills imorgon! See You! ;)


Vaknade för ca. 30min sedan men är fortfarande jätte trött! Vill sova men kan inte somn om.. lite synd...
Igår iallafall så hade jag inte mer tid att blogga, vi åkte ner till banken och fixade kort + ID, efter det åkte vi och handlade massa mat.. :) Och efter det åkte Caroline och jag ut till Torp.. Jag kom hem ca. 19.35 och efter det kollade jag på film och pustade ut!
Just nu vet jag inte vad jag ska göra idag, ska iallafall käka frukost snart :)

Orkar inte lägga upp bilderna från igår just nu men snart! Kanske efter en dusch och frukost.. ;)

Heej!..

Som ni kanske märkt har jag tagit en väldigt låång blogg paus i några dagar.. Inte haft orken att skriva eller så men nu ska jag vara igånr igen :)
Själv vaknade jag för några minuter sedan, första sovmorgonen på sommarlovet! Yiooh! Har ju jobbat Fredag, Lördag och Söndag.. Oh i Torsdags vaknade jag tidigt av en vanlig "kom inte försent till skolan" reflex ;)
Är fortfarande väldigt trött och väldigt varm...
Iallafall.. Nu har det ju varit skolavslutning och så, sedan har jag följt med till Hunddagiset där Marie jobbar och i helgen har jag jobbat som vanligt :) Men det har varit extra mycket boxar att mocka, många hästar står inne och de flesta är hästar som är på "träning"  här eller för andra grejor.. Alltså inte Kathleens hästar..

Idag har jag lust att åka ut och shoppa! Min moster Jessica kom igår och hon hade med sig tårta och pressent! Pressenten var ett pressentkort på Gina Tricot för 300kr :) lite för mycket pressent-ord nu va..?
Men Caroline vill åka till stallet för att kolla till kattungarna vars mamma tros vara död.. Det vill jag också självklart men vet inte om jag orkar..
Sen ska jag även köpa en eller flera pressenter till Evelina som fyller 9år på Fredag!

Jag får väl se hur jag gör ;)

Laddar upp bilder senare ..kanske.. jo det gör jag!

See You Later...!



Söta Lilla Meja säger: Hej Då!!



Heej! ;)

Idag är det bara 5dagar kvar sedan är det Skolavslutning! Alla i "övre och nedre Sverige" slutade idag! Men det bästa med att sluta sent är att man börjar sent! Haha! De andra börjar mycket tidigare.. :)
Själv börjar jag den 22:e och då går jag i 8:an :) Då kommer betygen F, E, D, C, B och A :S Usch... Det kommer bli jobbigt för man får mycket press på sig under hela 8:an och 9:an! Våra lärare pratar fortfarande om det och de säger att våra betyg från saker vi inte kommer att jobba med igen gills! Om jag vetat detta tidigare hade jag satsat mer och förskökt mer än vad jag gjort! Men jag är ganska lugn idag för nästan alla mina lärare säger att jag har väldigt bra betyg och att jag kommer att fixa detta. Helt enkelt bra "Chanser"... Det känns väldigt skönt just nu!
Senare idag ska jag iallafall ner till pappas jobb så ska vi vara hos han i helgen.. :) Men så ska jag jobba imorgon också puhh! Aldrig ledig eller? Joo, snart :)

Nu ska jag fixa lite "stuff" sedan bara vila ut mig ordentligt!

Ha det bra! Kram..



En underbart fin fontän ute i vattnet!


Åkte förbi Gina Tricots Kontor! :)


Under en väldigt fin bro!


En gubbe i vattnet?
Japp :)


Och så fick ni några bilder från Borås!

Hipp Hoj!

Igår fyllde ju jag år och då gjorde jag inte så mycket... Hade ganska fullt upp! Skola, hem å fixa mig, Torp med Sanna och Carror, Fira hemma, träffa Pappa en snabbis osv.!
Fick mycket fina presenter men orkar inte visa alla nu... ;) Imorgon kanske! Men idag var det ju studenten och Carror och jag gick ner på stan och kollade lite :) Fikade lite med Hanna också! Sedan åt vi glass och sisådär :) Och vi hade "tur" för vi slutade 11.40 idag! Yioo! Hade jätte kul!
Imorgon är det "vanlig" skoldag sen är det helg! Och sedan bara 3 dagar kvar sedan är det sommar lov! Men usch det känns inte som det! Det bara regnar och regnar! :(


Regn! Usch!!

Men kolla vad solbrun jag har blivit!

Ni ser nog vad som är min arm och mitt ben!! Haha :D

Nu ska jag äta köttbullar + något? och kolla på Hundpensionatet med Anton :)

Kramisar!

Yees...!

Imorgon fyller jag år! Yes Yes Yes..! Och imorgon efter skolan ska jag, Carro och Sanna till Torp :) De 500 första som kommer till Hem & Fritids huset imorgon, med insläpp --.-- Får en presentpåse värde 1000kr :D Och så har de extra öppet mellan 20.00 - 22.00 och då blir det en massa speciella erbjudanden! Och Street Mode Visning lite över allt på Torp! Detta kommer bli en härlig födelsedags firning med My Friends... :)

Och imorgon ska vi bli bjudna på frukost i skolan, och de bästa är att vi slipper Gympa lektionen! Och imorgon är det bara.. ! vecka kvar tills sommarlovet!


Guud vad jag längtar!.. Nu ska jag sova!.. Natti Natti :)

(Nu vet jag inte vad som hände? Texten blev stor för mig iallafall..?)

     
     IMORGON BLIR JAG 14ÅR!! YHEY!!

Hello...!

Idag om en liten stund ska vi åka till Mollön för att bada! Blir årets 4:e dopp :) Har redan badat lite i vår... Fast nu är det ännu varmare än vad det var förut! Härligt!

Och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller år, den 8:e Juni! :D Längtar.. För då kommer jag få presenter!

Och igår glömde jag att ladda upp bilder..såå... Det blir nu!


Mina nya fina skor från Belle! 100kr :D


Kavaj/kofta från Gina Tricot! Secondhand - 10kr


Lite Deo.. Och Body Butter! :)


Smycken till min avslutnings klänning! (Ej armbandet) Allt från Glitter
50kr/st


Vattenmelon! Från H&M - 10kr och 20kr?


Från H&M - 50kr för alla!


Och min fina avslutningsklänning från Vero Moda! 100kr! :D


L
addar upp bilder från Liseberg mm efter badet! Nu ska jag ut med Trixie!

See You!
Ja, det blev inget jobb idag.. Carro "palla" inte jobba idag och jag ville inte jobba själv så jag struntade i det och hade lite sov morgon! Alltid lika härligt.. :)
Idag har jag bara sommar kläder på mig :) Mysigt men tänker inte gå ut med det..

Laddar upp bilder senare idag om jag har tid!

Nu ska jag massera mamma... See Yu!
Yes..! Idag har jag varit ledig, imorgon med + på måndag! Ett litet mini lov kan man väl få kalla det!
Igår iallafall..
Då åkte jag och Carro + Anton o pappa ner till Liseberg och såg Petter och September sjunga! Vi hade jätte trevligt! Åkte också Flum Ride, Kållerado, Juke Box och Slänggungorna! Jätte kul! Sedan gick vi även Hotel Gasten! Och jag säger bara aldrig mer, iallafall inte med massa ungdomar och endast 1 vuxen!!! Aldrig....  :C
Längtar tills vi ska dit ett helt gäng i Juni/Juli! Då ska jag ha åkband! :D  

Iallafall ska alldeles strax tillbaka till pappa igen! Undrar vad vi ska göra?

Och så provade jag Billys Pannkakor med Choklad, den smakade inte alls gott.. Smakade typ brännt och chokladen smakade nästan inget.. Usch!

                     

Sedan köpte jag lite Riesen :) Jätte gott med mörkchoklad! 40kcal för varje bit! Men jag blir ju inte så tjock utav det? Hoppas det! :)          

Hörs..!