mms_img11034 (MMS)

Mobilbloggar! Är påväg till Göteborg just nu :) Med tåg då, fast vi ska få ersättnings buss ifrån Ytterby ;) Och vi anar att det blir en dubbeldäckare :) Ni får ha det så bra!

mms_img42747 (MMS)

Mobilbloggar! Just nu är jag hemma hos pappa, vet inte vad vi ska göra idag för det är ett ruggigt väder ute! Det låter som om någon kastar små små glaskulor på vårat fönster! Men det är ett ganska mysigt ljud ändå ;) hoppas att det slutar regna snart! Ha det bra :)

Hej!

Det var länge sedan jag bloggade, har inte haft ork på länge! Men har lite nytt att berätta! I helgen var vi i Varberg med Pappa och såg lite på Crusing och besökte Varberg Fästning mm :)
Sedan så har jag nog inte gjort så mycket mera! Försökt blogga ifrån mobilen men ibland glömmer man ;)
Iallafall, nu ska jag äta frukost ch klä på mig :) Hihi.. sedan ska jag hitta på något med Lina och Milla.. Som alla andra dagar!
Men så har jag min längtan!! Jag längtar tills Fjordfestivalen för då, på kvällen, ska Lina, jag och Milla ha myskväll helt ensamma! Massor av godis o snacks! Yiepp!!
Sedan längtar jag tills 1 augusti för då ska vi till Liseberg :D Guud! Längtar längtar längtar..

Ses!

mms_img26828 (MMS)

Sitter på stranden i Varberg bredvid fästningen!! Undetbart väder här nere! Ha det bra! ;)

mms_img19124 (MMS)

Mobilbloggar från tåg! Just nu sitter jag och dricker Cocio-Pucko medans vi är påväg till Varberg :) Och så vill jag säga Grattis till min kompis Caroline som fyller 14år idag!! GRATTIS! :D Hoppas ni hare bra! Sees..

mms_img66260 (MMS)

Mobilblogg! Detta längtar jag verkligen till! Vi ska dit om 2 veckor och 1 dag... Alltså den 1 augusti!! Utan Liseberg ingen sommar ;)

mms_img19272 (MMS)

Mobilbloggar!! Sitter vid Unda och solar just nu! Anton åker rutchbana just nu men sedan ska vi bada i havet :) soligt och fint här, men lite kallt för det blåser så himla mycket!! Ni får ha det så bra så bloggar jag senare!! Kram Alicz

mms_img54090 (MMS)

Sitter och fickar på Yerba! Ni får ha en bra kväll så ses vi imorgon..

Mobilblogg Nu sitter jag på bion med sanna och filmen ska strax börja! Ha det bra för resten av kvällen ;)

mms_img54088 (MMS)

Mobilblogg - Dagens klädsel Toppen och kjolen är båda från HM ;)

Heej!

Ikväll ska jag på Bio med Sanna :) Ännu en gång, men det är alltid lika kul att gå på bio.. :) Sanna och jag ska gå och se på Poppers Pingviner, velat se den länge och äntligen ska jag det!
Sedan om banken inte stängt innan vi kommit ner till stan så ska jag hämta mitt ID-kort som jag väntat på en bra stund! Men om inte jag hinner det så gör det väl inget?.. Jo, för jag har längtat efter att se hu det blev! Jag ser verkligen inte bra ut på kortet, eftersom att vi fick kopia, men jag kan glädja mig åt att det är i svart-vit... Puhh!

Och stackars lilla Meja ska strax få ta två sprutor i benet! Stackarn, men det måste ju göras.. Men förr tog de sprutan för spädbarn i foten, men det gör väll ändå lika ont :(

Nu ska jag fixa mig lite mera, och ta ett mellan mål!

Och idag är det soligt och härligt väder!

Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma i Uddevalla! Efter några timmars resa hemåt så är vi äntligen hemma, kom hem för någon timme sedan! Hoppas det blir bättre blogg update nu!
Har iallafall haft jätte kul i Karlskoga.. Shoppat lite och träffat lite folk och så.. Och så har PIP festivalen varit i Kga, så det har varit fult liv ute på gatorna! Sedan har vi åkt till Lunedet, ska visa lite bilder senare när jag laddat upp dem från mobilen!

Men nu ska jag äta, hamburgare och pommes, så ni får ha det bra!

Hejsvejs!

mms_img54402 (MMS)

Dagens klädsel! Tunika - HM Leggins - Gina Tricot Längesedan jag bloggade men som sagt är jag i Kga så det blir inte mycket! Men hoppas att ni har en bra dag! ;) Åker hem imorgon!

mms_img19006 (MMS)

Lite rea shopping.. :) ska nog ta en liten sväng imorgon också.. men då kanske jag får dra med mamma ;)

mms_img19005 (MMS)

Är i Karlskoga nu... Kom fram ganska sent igår så jag hann inte blogga! Men nu sitter jag och läser lite i mina tidningar och strax ska vi gå ut på stan för att shoppa lite! Kram..

Hej!'

Igår kväll var jag på Bio.. :) Filmen började ganska sent så hann inte blogga om det, den började 21.00 för att vara exakt ;) Det var Sanna som gjorde mig sällskap och vi såg på Baksmällan 2! Den var sjukt bra, lite som den första filmen men ändå sjukt bra! Hoppas att det kommer en Baksmällan 3! :D

Idag så ska jag Städa lite, Byta påslakan till sängen, skriva ut biljetter, och packa iordning mm... ;)

Ha en fortsatt bra dag! Och så bloggar jag om min resa antingen ikväll eller imorgon!

Kram!



Rekommenderar starkt att se denna till alla med humor!
Hej!

Idag är jag jätte trött och stel i hela kroppen (ryggen..) Har ingen lust att gå ut, men inget att göra inomhus! Och så är jag sur för 4-hjulingen har blivit stulen! Hur kan människor gå och stjäla andras grejor så! Usch! Är så f*rbannad!
Kommer aldrig få åka mer! BuuHuu!

Nu ska jag läsa lite flera boggar sedan vet jag inte vad! Tips..? Allt förutom Städa osv.

Sees!

 
Ser ut att bli regn idag! :(

Haaj Haaj!!

Det var länge sedan jag bloggade? Nja.. Bara 2 dagar faktiskt men det känns som en evighet.. Men idag har jag inte gjort så mycket, var ute och cyklade lite för ca. 2-3 timmar sedan.. :)
Och så ville jag bara nämna att mina biljetter till Tisdag är bokade och färdiga!* De ska bara skrivas ut... :)
Ska strax ta och poppa lite PopCorn med Smörsmak! Mums..! :)

Och så är det så att Johan är fast med 4-hjulingen i Gbg.. Stackarn.. Hjulingen bara la av och nu är han fast där nere, behöver fixa bärgare men det är inte så lätt! Hoppas att allt kommer att lösa sig iallafall!

Nu ska jag poppa! Sees.. :)

*Resan berättar jag om innan jag åker antingen på Måndag eller på Tisdag!